OKULUMUZ ERASMUS+ AKREDİTASYON PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ÇEKYA PRAG HAREKETLİLİĞİNDE YER ALMAKTADIR

06.06.2022 363

Okulumuz Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü Erasmus+ Akreditasyon projesinde yer alan kurumlardandır. Okulumuz il geneli yapaılan projelerde yer almakta ve her geçen gün etkinliğini arttırmaktadır. Bu çerçevede 02.06.2022 Perşembe günü İl Meb ARGE tarafından  gerçekleştirilen toplanda okulumuzu temsilen Müdür Yardımcısı Mustafa MERİÇ katılmıştır. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Hüseyin AŞIK katılmış gerekli bilgilendirmeleri ilk ağızdan yapmıştır. Okulumuz Porje Yürütücüsü Okul Müdürümüz Özlem GÜL başta olmak üzer tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

06-06-202206-06-2022