Şehit Yüzbaşı İlker Acar Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş Eğitim, Üreten İnsan, Kaliteli Toplum.

Misyon: Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalarak; güvenli, sağlıklı ve kaliteli bir ortamda çağın gereklerine uygun olarak öğrencilerimizi, kendine güvenen, yeniliklere açık, araştıran, yorumlayabilen ve sorumluluk sahibi, demokratik bireyler olarak yetiştirmek ve bir üst öğretim programına hazırlamaktır.

Başarılar: Beslenme dostu okul, Beyaz Bayrak, Okulum Temiz Belgesi, TÜBİTAK 4006 Projesi, ERASMUS Konsorsiyum Projesi

Isınma: Kalorifer (Kömürlü)
Yabancı Dil: Tüm sınıf seviyelerinde verilmektedir.
Servis Bilgisi: Öğrencilerimiz tercihleri doğrultusunda servis kullanabilmektedir.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: Tüm öğrencilerimiz tercihleri doğrultusunda bir üst öğrenim kurumuna yerleştirilmiştir.
Sportif Etkinlikler: Okul Sporları, Spor Kursları
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK söyleşileri, TÜBİTAK 4006 başvuru süreci, akademik başarı çalışmaları, ERASMUS, e twinning projeleri
Proje Çalışmaları: Okulumuz konsorsiyum ERASMUS Projesi, BİGEP projeleri, e twinning projeleri, sosyal sorumluluk projeleri, yerel projeler, seminerler

WEB - https://blkucpinaroo.meb.k12.tr

Adres - Üçpınar Mahallesi/Karesi/BALIKESİR

Yerleşim Yeri - Balıkesir Karesi Üçpınar Mahallesi

Adres - Üçpınar Mahallesi/Karesi/BALIKESİR

Ulaşım Ulaşım Şehir içi minibüslerle sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km