SOSYAL BİLGİLER, BİLİM TEKNOLOJİ VE TOPLUM

Okulumuz da 17 -18 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 4006 Bilim Fuarında, 4 farklı proje türü ve proje alanında 12 öğrenciyle birlikte yürütülen çalışmalar ile öğrencilerimiz, bilimsel araştırma basamaklarını takip ederek birçok farklı yöntem ve tekniği(beyin fırtınası, grup çalışması, röportaj, tasarım vb.) bir arada kullanıp proje sonuçlarını değerli misafirlerimiz ile paylaştılar. Öğrencilerimiz çalışmaları sırasında bilişim, iletişim, teknoloji vb. alanlarda birçok yeni beceri elde etti.

24.06.2022 259

SOSYAL BİLGİLER, BİLİM TEKNOLOJİ VE TOPLUM

Sosyal bilgiler öğretmenimiz Bilge Mollasalih tarafından yürütülen proje çalışmalarımız da başlıklar;

·        Bigadiç'in Bor İle Dönüşümü

·        Türk Halkları

·        Hangisi Daha Güzel ?

·        Abaküs Sadece Sayı Saymak İçin Mi Var?

Ayrıca projelerimizden "Abaküs Sadece Sayı Saymak İçin Mi Var? isimli projemiz, ilimizin "Balıkesir Bilim ve Teknoloji Festivali" ne katılarak okulumuzu temsil etti.

24-06-2022