BİGEP KAPSAMINDA VELİ VE ÖĞRENCİ EĞİTİMLERİ

Şehit Yüzbaşı İlker Acar Otraokulu olarak 2022 LGS'de gösterdiğimiz başarımızı yenilemek ve daha ileriye taşımak için veli ve öğrencilerimizi LGS sürecinde yanlız bırakmıyoruz.

04.10.2022 151

Okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Kadir GÜNNÜ ve Müdür Yardımıcımız Mustafa MERİÇ 29.09.2022 Perşembe günü veli bilgilendirme toplantısı yapmış. Süreç hakkında velilerimizi bilgilendirmiş ve öğrencilere nasıl yaklaşmaları gerektiği süreçte nasıl davranmaları ve ne yapmaları gerekliliği konularında önce velilerimizi, daha sonra ise öğrencilerimizi bilgilendirmişlerdir.Öğrencilerimze eğitim danışmanları ile nasıl çalışmaları gerektiği anlatılmış ve düzenli ve disiplinli çalışmanın önemi vurgulanmıştır. Süreç içerisinde yapılacak çalışmalar ayrıntılı olarak anlatılmıştır.